LISTEN AND FOLLOW

Biography

Jonas Brekke is a singer-songwriter from the midlands of Norway, Trondheim. 

  

"Some things need to be burned" 

Released on the 11th of August 


 LISTEN HERE

NEWS

Get Notified

CONCERTS

Previous events

Brygga Sessions - Jonas Brekke

Brygga Studio , Taraldsgårdsveita 10, Trondheim

BRYGGA SESSIONS

Brygga Sessions er tilbake og har den glede av å presentere Jonas Brekke med fullt band Fredag 15 & Lørdag 16 desember.

Dette er et unikt livekonsept der et lite publikum får oppleve en studioinnspilling fra første rad; opptaket går, rødlyset kommer på og du kan oppleve det hele, i studio eller i teknikerrommet!

Brygga er et veldig intimt studio, og hvis du har overvært en Brygga session før, glemmer du det nok ikke: Nærheten mellom publikum og artist, følelsen av å holde pusten og juble samtidig, dette er magien som oppstår i et studio.

Brygga Sessions begynte med et ønske om å løfte Trondheimsk musikkliv opp og frem. Bergen hadde Bergensbølgen, vi ville vise frem Trondheimsbrisen!

Jonas er ingen ukjent i Brygga sin verden. Han spilte inn og fikk produsert sitt debutalbum «Tomorrow’s Avenue» og årets to singelen «Old Pink Lady» og «Some things need to be burned» i Brygga Studio.

Med sin særegne stemme, tilstedeværelse og sterke formidlingsevne, bemerker Jonas Brekke seg som en av de meste spennende artistene i Nordicana-bølgen. Med seg som sitt faste band, har Jonas de eminente: Stian Lundberg på trommer, Pål Brekkås på bass og Alexander Pettersen på gitar.

JONAS BREKKE Låtskriveren, gitaristen og vokalisten Jonas Brekke er født, oppvokst og bor fortsatt i Trondheim. Jonas ga i 2019 ut sin debutsingelen «Tell me why» og ep’en «HOME». Han albumdebuterte i 2022 med albumet “Tomorrow’s Avenue”, og med et råsterkt band i ryggen har de allerede markert seg som en strålende live band.

Jonas opererer innenfor den voksende sjangeren her hjemme som kalles Nordicana, en nordisk variant av americana.

Debutalbumet «Tomorrow's’ Avenue» fikk gode kritikker og fortsetter å høste gode omtaler. Siden utgivelsen av albumet har Jonas og bandet spilt på kryss og tvers i Norge, til publikums store glede.

I disse dager har de akkurat kommet hjem fra Svalbard hvor de spilte på den internasjonale blues festivalen Dark Season Blues.

Dørene åpner kl: 18:00 Session start kl: 19:00

Ved kjøp av billett samtykker man til både å bli filmet og at lydopptak blir gjort.

Vell møtt til en intim og eksklusiv musikkopplevelse.

Jonas Brekke Duo // Vangen Pling Plong

Vangen Pling Plong , Haraldsgata 68, Haugesund

Låtskriveren, gitaristen og vokalisten Jonas Brekke er født, oppvokst og bor fortsatt i Trondheim.

Jonas ga i 2019 ut sin debutsingelen «Tell me why» og ep’en «HOME». Han albumdebuterte i 2022 med albumet “Tomorrow’s Avenue”, og med et råsterkt band i ryggen har de allerede markert seg som en strålende liveartist og live band.

Jonas opererer innenfor den voksende sjangeren her hjemme som kalles nordicana, en nordisk variant av americana.

Debutalbumet «Tomorrow’ Avenue» fikk gode kritikker og fortsetter å høste gode omtaler. Siden utgivelsen av albumet har Jonas og bandet spilt på kryss og tvers i Norge, til publikums store glede.

Interessen rundt Jonas Brekke er økende og har spredt seg både ut i det ganske land og til utlandet, og dette burde love godt for framtiden. Med sin særegne stemme, tilstedeværelse og sterke formidlingsevne, bemerker Jonas Brekke seg som en av de meste spennende artistene i Nordicana-bølgen.

I duoformat har Jonas med seg en av Norges beste gitarister Alexander Pettersen

Restriksjoner 18 års aldersgrense

Dark Season Blues Festival 2023

 —  —

Svalbard

Dark Season Blues Festival 2023

Some events are worth traveling far north for! Dark Season Blues marks the beginning of the dark season in late October. A four-day music marathon where both Scandinavian and international artists distribute musical content of high quality. And in 2023 the festival will be arranged for the 20th time.

BIRRI & JONAS BREKKE

Hjørne Kafé Kabelvåg, Torggata 11, Kabelvåg

Fredag den 8. september klokken 17:00 spiller Birri og Jonas Brekke splitt-konsert på Hjørnet Kafé i Kabelvåg. Begge artistene har høstet fantastiske anmeldelser og omtaler av sine debut album, og de er godt i gang med sine album nummer to. For denne konserten kommer de sammen og spiller hver sin del, og gir publikum et innblikk i deres katalog og musikalske verden.

Pstereo

 —  —

Trondheim

Pstereo is one of Norway’s biggest music festivals, and takes place in magnificent surroundings at Marinen in the city centre of Trondheim. The festival is known as the town’s musical, culinary and social arena for experiences and entertainment.

Pretty Good

Revolver , Oslo

Velkommen til en Pretty Good søndag, 11. juni 🙌 Mange (oss inkludert) ble lei seg da Oslo Americana ble avlyst, og vi er derfor glade for å kunne presentere dette:

Midlake, Amigo the Devil og Ole Kirkeng spiller på Rockefeller, og på Revolver kan du se The Deslondes, Jonas Brekke og Michaela Anne 👌

Kjøpte billetter til Oslo Americana 2023, som ikke er refundert, gjelder både på Rockefeller og Revolver søndag 11. juni.

Billetter til kun Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene er i salg hos Ticketmaster Norge nå! Det blir ikke lagt til egne billetter til Revolver.

NB! Mulig det dukker opp et par navn til på plakaten 👀

Pstereo på tur

Jossa , Trondheim

Pstereo har nå lansert årets matprogram, og vi feirer inngangen til festivalsesongen med en skikkelig forsmak på årets Pstereo, med digg mat fra Jossa og Edoramen, og konsert med Pstereo-aktuelle Jonas Brekke solo. Stemning!

Jonas Brekke

Moskus , Trondheim

«Vår lokale americanahelt skal endelig spille med band på Moskus» - Moskus.

Med sin særegne stemme, tilstedeværelse og sterke formidlingsevne har Jonas Brekke meldt seg på i førstedivisjonen i Norsk-Americana. Den 18. mars slapp artisten og låtskriveren fra Trondheim sitt debutalbum Tomorrow’s Avenue, til knallsterke kritikker fra musikkpressen.

Jonas Brekke

 —  —

Feskslofestivalen 2022, Åndalsnes

Feskslofestivalen 2022 Like før Åndalsnes, oppi dalen, mellom høye fjell og ei krystallblå elv, ligger gården Risen. Og i år som i fjor, inviteres du dit – til Feskslofestivalen 30. juni-2. juli 2022.

ARTISTER 2022: Oliana Undertakers Jonas Brekke Jørgen Dretvik Rulefinn Pånnivågn Dune Sea Waste a Saint

Tomorrow’s Avenue