Brygga Sessions - Jonas Brekke

Brygga Studio , Taraldsgårdsveita 10, Trondheim

BRYGGA SESSIONS

Brygga Sessions er tilbake og har den glede av å presentere Jonas Brekke med fullt band Fredag 15 & Lørdag 16 desember.

Dette er et unikt livekonsept der et lite publikum får oppleve en studioinnspilling fra første rad; opptaket går, rødlyset kommer på og du kan oppleve det hele, i studio eller i teknikerrommet!

Brygga er et veldig intimt studio, og hvis du har overvært en Brygga session før, glemmer du det nok ikke: Nærheten mellom publikum og artist, følelsen av å holde pusten og juble samtidig, dette er magien som oppstår i et studio.

Brygga Sessions begynte med et ønske om å løfte Trondheimsk musikkliv opp og frem. Bergen hadde Bergensbølgen, vi ville vise frem Trondheimsbrisen!

Jonas er ingen ukjent i Brygga sin verden. Han spilte inn og fikk produsert sitt debutalbum «Tomorrow’s Avenue» og årets to singelen «Old Pink Lady» og «Some things need to be burned» i Brygga Studio.

Med sin særegne stemme, tilstedeværelse og sterke formidlingsevne, bemerker Jonas Brekke seg som en av de meste spennende artistene i Nordicana-bølgen. Med seg som sitt faste band, har Jonas de eminente: Stian Lundberg på trommer, Pål Brekkås på bass og Alexander Pettersen på gitar.

JONAS BREKKE Låtskriveren, gitaristen og vokalisten Jonas Brekke er født, oppvokst og bor fortsatt i Trondheim. Jonas ga i 2019 ut sin debutsingelen «Tell me why» og ep’en «HOME». Han albumdebuterte i 2022 med albumet “Tomorrow’s Avenue”, og med et råsterkt band i ryggen har de allerede markert seg som en strålende live band.

Jonas opererer innenfor den voksende sjangeren her hjemme som kalles Nordicana, en nordisk variant av americana.

Debutalbumet «Tomorrow's’ Avenue» fikk gode kritikker og fortsetter å høste gode omtaler. Siden utgivelsen av albumet har Jonas og bandet spilt på kryss og tvers i Norge, til publikums store glede.

I disse dager har de akkurat kommet hjem fra Svalbard hvor de spilte på den internasjonale blues festivalen Dark Season Blues.

Dørene åpner kl: 18:00 Session start kl: 19:00

Ved kjøp av billett samtykker man til både å bli filmet og at lydopptak blir gjort.

Vell møtt til en intim og eksklusiv musikkopplevelse.